هشدار/ هرگز "برنج پخته‌شده مانده" را مصرف نکنید
باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است، مصرف کرد، اما چرا؟!
کد خبر: ۶۷۲۹۷
تاریخ انتشار:۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۲ - 17 January 2018

به گزارش روزپلاس، باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده‌ای را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری‌ای به‌نام "باسیلوس سرئوس" رشد می‌کند که خطرناک است.
 
مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات، اسهال و تهوع شدید می‌شود.
 
در مورد منشأ بیماری MS می‌توان به موارد زیر اشاره داشت که باید از آن پرهیز داشت:
 
حرص خوردن بیش از حد، حساس و زود‌رنج بودن، عصبی شدن، حسادت ورزیدن، خوردن بیش از حد غذاهای سرد، بی‌خوابی به‌مدت طولانی.
 



برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: